Légiósok: Huszti kapcsán újjászületésről cikkeznek a németek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 13:49
A Frankfurter Neue Presse Huszti Szabolcsot, a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt magyar futballistáját dicséri. Mint ismert, Huszti remekelt a Borussia Dortmund elleni bajnokin, amelyen betalált, emellett egy gólpasszt is kiosztott.

A német lap azzal kezdi, hogy Huszti Szabolcs egyértelműen legjobb mérkőzését játszotta legutóbb, amikor az Eintracht 2–1-re legyőzte a Dortmundot.

Mint írják, nem indult jól azonban Huszti „újrakezdése”: a 33 éves középpályás 2015 decemberében, egy kínai kitérő után tért vissza a Bundesligába, s nehezen tudta felvenni a ritmust, a pályán sokszor elveszett, játéka nem volt magabiztos.

Ám a jelenlegi szezonban Huszti Szabolcs más embernek tűnik, magasabb fokozaton futballozik – a Frankfurter Neue Presse kiemeli, a magyar középpályás javulásában fontos szerepet játszik a felkészülés, ami Husztinak jól sikerült. A portál nem kertel: Huszti Szabolcsnak óriási érdeme van abban, hogy az Eintracht Frankfurt meglepetésre a negyedik helyen áll a bajnokságban.

Mint írják, Huszti jó példa arra is, hogy a gárdánál nem csak a fiatalokra építenek, Niko Kovac vezetőedzőnek ugyanis nagyon fontos, hogy a csapatában legyen néhány rutinos játékos is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik