Koronavírus: Klinsmann korábbi segítője „audiovizuális médiumok révén” fejlesztene

Vágólapra másolva!
2020.04.15. 09:44
Videokonferenciákat javasol a taktikai megbeszélésekre Berti Vogts, a német labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

„A futballisták hasznot is húzhatnak abból, hogy a koronavírus-járvány miatt új helyzet állt elő az edzésekben” – mondta a 73 éves szakember a Rheinische Post napilapnak.

„Dolgozhatnak a gyengeségeiken, és audiovizuális médiumok révén ismerkedhetnek a modern edzésmódszerekkel.”

A játékosként világ- és Európa-bajnok, kapitányként pedig Eb-aranyérmes Vogts – aki legutóbb, 2016-ig tanácsadóként az akkor Jürgen Klinsmann vezette amerikai válogatottnál dolgozott – közölte, a szakmai applikációk segítségével a labdarúgók fontos ismeretekhez juthatnak, a taktikai elemeket pedig online konferenciákon is meg lehet beszélni.„A futballisták hasznot is húzhatnak abból, hogy a koronavírus-járvány miatt új helyzet állt elő az edzésekben” – mondta a 73 éves szakember a Rheinische Post napilapnak.

„Dolgozhatnak a gyengeségeiken, és audiovizuális médiumok révén ismerkedhetnek a modern edzésmódszerekkel.”

A játékosként világ- és Európa-bajnok, kapitányként pedig Eb-aranyérmes Vogts – aki legutóbb, 2016-ig tanácsadóként az akkor Jürgen Klinsmann vezette amerikai válogatottnál dolgozott – közölte, a szakmai applikációk segítségével a labdarúgók fontos ismeretekhez juthatnak, a taktikai elemeket pedig online konferenciákon is meg lehet beszélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik