Képek: egyre kevesebb ruha – ez a hölgy motiválja a csapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 16:34
A német másodosztályban szereplő Hannover öltözőjében egy életnagyságú Sylvie Meis kartonfigura található. A 38 éves holland televíziós személyiség 2005 és 2013 között Rafael van der Vaart felesége volt.

A német csapat jelenleg azért küzd, hogy visszajusson a másodosztályból a Bundesligába. Erre minden esélyük meg is van, hiszen jelen pillanatban vezeti a gárda a tabellát, ám mindössze két pont az előnye a negyedik helyen álló Union Berlinnel szemben.

A kartonbábut felöltöztették a játékosok, majd abban egyeztek meg, hogy minden győzelem után lekerül egy ruhadarab róla. A különleges motivációs játék egyelőre sikeres, most már csak egy rövidnadrág és két tréningpóló van „Sylvie Meisen”. Miután minden textília lekerül a kartonról, egy csipkés fehérneműben pózoló bábut fognak majd kerülgetni a játékosok.

A hölgy egyébként ígéretet tett arra, hogy ha feljut a Hannover, meglátogatja a futballistákat az öltözőben. Természetesen ruhában...

Looking through pink glasses these days #daydreaming #islandlife

21.9k Likes, 171 Comments - Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on Instagram: "Looking through pink glasses these days #daydreaming #islandlife"


Reflecting on an amazing year.. #blessed #ready for #2017 #mydubai #dubai

30.6k Likes, 256 Comments - Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on Instagram: "Reflecting on an amazing year.. #blessed #ready for #2017 #mydubai #dubai"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik