Játékossors: Schweinsteiger újra a Bundesligában?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.18. 19:12
null
Bastian Schweinsteiger visszatérhet a Bundesligába (Fotó: AFP)
Továbbra sem tisztázott Bastian Schweinsteiger jövője: elképzelhető, hogy az MLS-ben szereplő Chicago Fire labdarúgója visszatér a német élvonalba.

 

Mint ismert, a 33 esztendős ikon 2017 márciusában hagyta el a Manchester Unitedot, és igazolt a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire-höz. Távozásakor Schweinsteiger elmondta, az MU lesz az utolsó csapata Európában, nincs ugyanis olyan egyesület, amelynek kedvéért visszatérne.

A középpályás egy szezonra szóló megállapodást kötött a Fire-rel, most viszont egyre több a kérdőjel annak kapcsán, mi lesz Schweinsteiger sorsa – noha a játékos októberben azt nyilatkozta, nyitott a hosszabbításra, úgy tudni, hogy a német futballista változtathat eddigi elképzelésén, és visszatérhet a Bundesligába.

Noha konkrét együttesekről nem ír, a Die Welt úgy tudja, hogy a játékos már a visszavonulása utáni időszakra is gondol (a média megjegyzi, Ana Ivanovics terhessége sok mindent megváltoztatott a terveiből), és Schweinsteiger menedzsmentjével a hírek szerint több Bundesliga-csapat is felvette a kapcsolatot, amelyek arról érdeklődtek, mit tervez a labdarúgó.

A Die Weltre hivatkozva a Bild hozzáteszi, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Schweinsteiger üzleti okokból végül visszatér Németországba.

Bastian Schweinsteiger a Bayern Münchennél nevelkedett, majd 2002-től 2015-ig a bajorok felnőttcsapatát erősítette. 2015-ben a Manchester Unitedhoz került, ám két év után a tengerentúlra szerződött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik