HSV: Hamburgban folytatja a Leverkusenből kirúgott védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 13:27
A Hamburger SV labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Bayer Leverkusen volt védőjét, Emir Spahicot.

A 34 éves bosnyák válogatott középhátvéddel a Leverkusen azt követően bontott szerződést, hogy áprilisban dulakodásba keveredett a klub biztonsági szolgálatának tagjaival. A HSV egyéves szerződésajánlatot tett neki, amelyet Spahic elfogadott, és az orvosi vizsgálatot követően csatlakozik a hamburgiak keretéhez.A 34 éves bosnyák válogatott középhátvéddel a Leverkusen azt követően bontott szerződést, hogy áprilisban dulakodásba keveredett a klub biztonsági szolgálatának tagjaival. A HSV egyéves szerződésajánlatot tett neki, amelyet Spahic elfogadott, és az orvosi vizsgálatot követően csatlakozik a hamburgiak keretéhez.

„Emir személyében egy szabadon igazolható, kimagasló tudású játékos került hozzánk, aki stabilitást adhat a csapatnak. A leverkuseni incidensét megbeszéltük, az, hogy miről esett szó, nem publikus. A megbeszélést követően szerződést ajánlottunk neki” – jelentette be a HSV első embere, Dietmar Beiersdorfer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik