Hoffenheim: fontos vezető távozik Szalai klubjától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.26. 17:46
Közös megegyezéssel szerződést bontott a német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapata ügyvezető igazgatójával, Hansi Flickkel – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A sport1.de már február elején jelezte, hogy hamarosan távozhat Hansi Flick ügyvezető igazgató a Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheimtől, a klub hétfő este közleményben jelentette be, hogy szerződést bontott a szakemberrel, aki tavaly nyáron érkezett a német szövetségtől (DFB).

„Január végén többször találkoztunk és beszéltünk négyszemközt, nyilvánvalóvá vált, hogy más elképzeléseink vannak a szerepéről és a feladatairól" – idézi a Hoffenheim honlapja a TSG vezérigazgatóját, Dietmar Hoppot.

A sport1.de úgy tudja, a szerződésbontást már napokkal ezelőtt szignózták a felek, de a bejelentésre csak hétfőn került sor. Az ügy hátterében a német sajtó szerint hatalmi harcok állnak: Christian Frommert sajtófőnök, Alexander Rosen sportigazgató és Peter Görlich, a klubot üzemeltető gazdasági társaság vezetője összefogott Flick ellen.

A klub közleményében tagadta ezeket a sajtóhíreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik