Hertha: vaknak titulálta Kalout a kapus - Dárdai nyugtatott

Vágólapra másolva!
2015.05.17. 15:02
null
Dárdai szerint Kalounak tükörbe kell tudnia nézni a szombati meccs után (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a német labdarúgás élvonalának (Bundesliga) utolsó előtti körében Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC a Frankfurtot sem tudta legyőzni, így már hat bajnoki óta nyeretlen és továbbra sincs teljes biztonságban. A mérkőzést követően Thomas Kraft, a berliniek kapusa vaknak titulálta klubtársát, Salomon Kalout, a magyar szakember azonban mindenkit megnyugtatott, hogy béke van a csapat háza táján.

A 0–0-s végeredménnyel továbbra sem biztos Dárdaiék helye a Bundesligában a következő idényre, igaz, aligha esnek ki közvetlenül, viszont az osztályozós helyre még lecsúszhatnak.

A találkozót követően Thomas Kraft nagyon dühös volt Salomon Kaloura, aki több hatalmas helyzetet is elpuskázott, az egyik ziccert pedig egy kicsit flegmán oldotta meg – ahelyett, hogy ellőtte volna Kevin Trapp mellett a labdát, az ellenfél kapusának kezébe emelt.

Amikor Kraftot a mérkőzést követően megkérdezték, azt válaszolta: „kérdezzék inkább a vak csatárunkat…” Dárdai azonban mindenkit megnyugtatott, hogy nincs széthúzás a csapaton belül, ugyanakkor hozzátette, Kalounak tudnia kell a tükörbe nézni a történtek után.

„Nem pánikolunk, nem lesz válságértekezlet. Beszéltem ma Salomonnal, Thomas kijelentése csak a felfokozott hangulat miatt született meg, de már minden rendben van – mondta Dárdai. – A kiesés ellen küzdünk, nem a Bajnokok Ligájáért… A felek rendezték a nézeteltéréseiket, tovább dolgozunk a céljaink eléréséért.”

A magyar szakember – aki éppen 100 napja vette át a Hertha vezetését – elmondása szerint nehéz lesz a Hoffenheim elleni, jövő heti mérkőzés, amelyen mindenképpen szeretnének pontot szerezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik