Hertha: télen távozott, most beszólt Dárdainak a korábbi bayernes

Vágólapra másolva!
2019.04.03. 16:06
null
Salomon Kalou a háttérben, sötét szerelésben Dárdai Palkó, mellette Sinan Kurt (Fotó: AFP)
Sinan Kurttal készített interjút a német Sport Bild. A fiatal játékos többek között szót ejtett a Dárdai Pállal való kapcsolatáról is. Mint mondja, úgy érezte, sosem kapta meg igazán a lehetőséget a Herthánál.

„Nem titok, hogy Berlinben nem ápoltam jó kapcsolatot a vezetőedzővel, s ez a teljesítményemre is hatással volt. Mentálisan nem voltam rendben, mert tudtam, nincs meg köztünk az összhang. Így nem tud jól futballozni az ember” – fogalmazott a 22 éves játékos.

„Sosem kaptam meg igazán a lehetőséget. Hiába voltam már hosszú ideje a keret tagja, öt perc alatt nehéz nyomot hagyni a pályán. Úgy éreztem, igazságtalanul bánnak velem. Michael Preetz-cel (a klub sportigazgatója – a szerk.) jó viszonyom volt, mindig támogatott engem. De nem ő az edző, nem ő küldi a játékosokat a pályára, mindig ezt mondta nekem.”

„Természetesen én is hibáztam. Tizennyolc évesen mentem a Bayernbe. Fiatal játékosként követsz el hibákat. De egy hibát csak egyszer vétettem, nem pedig mindig, folyamatosan. Tanultam belőle.”

A korábbi német U19-es válogatott játékos a mögöttünk hagyott téli átigazolási időszakban szerződött az osztrák másodosztályban szereplő WSG Wattenshez. Ott rendszeresen játszik.

Sinan Kurt a Mönchengladbach nevelése, 2014-ben lett a Bayern München játékosa, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 2016 januárjában csatlakozott a Herthához.

Dárdai korábban többször is kritizálta, leginkább a hozzáállása miatt panaszkodott.

Előzmények:

Hertha: „Két évig még el kell viselnie” – Dárdai megint kritizált

Hertha: Nem tetszik, hogy mindig noszogatni kell – Dárdai

Hertha: Dárdai újra kritizálta a Bayerntől jött tehetséget

Hertha: Végig papucsban flangált – Dárdai beszólt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik