Hertha: slágermeccs – Dárdaiék Klopp Pooljával is játszanak

Vágólapra másolva!
2017.06.16. 10:44
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a hivatalos honlapján adott tájékoztatást a nyári felkészülési programjáról.

Dárdai Pál csapata kezdésként július 7-én, pénteken az alsóbb osztályban szereplő Oranienburger FC Eintrachttal csap össze, hogy aztán egy hétre elvonuljon Bad Saarowba edzőtáborozni.

Július 15-én, szombaton, egy nappal a hazaérkezése után a Hertha meccsel egyet a harmadosztályú Rot-Weiss Erfurttal, míg egy nappal később a Carl Zeiss Jena lesz az ellenfél. Július 21-én, pénteken Dárdaiék az Anker Wismarral találkoznak, majd két napra rá elutaznak Duisburgba egy négycsapatos kupára.

A Cup der Traditionen elnevezésű eseményen Dárdai együttese mellett a házigazda Duisburg, az angol Aston Villa és a spanyol Málaga vesz részt.

Július 29-én, szombaton a berliniek sztárgárdával vívnak slágermérkőzést: a Hertha a Jürgen Klopp irányította Liverpool ellen lép pályára. A fővárosi klub ezzel a mérkőzéssel ünnepli fennállásának 125. évfordulóját.

A felkészülési időszak zárásaként a HBSC az ausztriai Schladmingba vonul edzőtáborba, erre július 31-e és augusztus 7-e között kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik