Hertha: maradna a kulcsjátékos, de lejjebb kell adnia az igényéből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.28. 09:42
Vedad Ibisevic, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC támadója tiszta vizet öntött a pohárba, ami a jövőjét illeti.

A 32 éves bosnyák csatár fantasztikusan játszik a jelenlegi kiírásban, eddig nyolc bajnokin hatszor volt eredményes, emellett három gólpasszt is kiosztott.

Ibisevicnek 2017 nyarán jár le a szerződése a Herthánál. Dárdai Pál vezetőedző néhány hete elmondta, a klub hosszabbítani szeretne a támadóval, ám Ibisevic jövője attól függ, elfogadja-e a Hertha által kínált összeget.

Mint azt a Bild írja, a jelenleg körülbelül évi 3 millió eurót kereső játékos némileg kevesebbet kapna, fizetésének egy részét ugyanis még mindig előző csapata, a VfB Stuttgart állja. A Hertha új ajánlata a hírek szerint megközelíti Ibisevic jelenlegi fizetését.

A berliniek csapatkapitánya is megszólalt a hosszabbítással kapcsolatban.

„Már beszéltem az illetékesekkel, tárgyalunk, minden jól halad. Elmondtam, hogy maradni szeretnék a Herthánál. Nem muszáj, hogy már a télen meglegyen a szerződéshosszabbítás, ám mindkét félnek az volna előnyösebb, ha minél hamarabb túlesnénk rajta.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik