Hertha: „Már csak ő menthet meg minket” – drukkerreakciók Dárdai visszatérésére

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.25. 17:29
null
A Hertha régi-új edzője: Dárdai Pál (Fotó: Hertha)
Kitörő örömmel fogadták a Hertha BSC labdarúgócsapatának szurkolói a klub kispadjára visszatérő Dárdai Pált a közösségi médiában. Cikkünkben a drukkerek reakciói közül szemezgettünk.

Mint arról beszámoltunk, Dárdai Pál veszi át Bruno Labbadia menesztése után a Hertha BSC irányítását. A hírt a közösségi médiában kitörő örömmel fogadták a berlini klub szurkolói, igaz, szinte alig lehetett találni német hozzászólást a magyarok által ellepett Hertha-oldalakon.

„A Hertha-legenda visszatért! Korábban egy olyan csapatból csinált top 8-as gárdát, amelyik nem volt jobb, mint a mostani. Kíváncsi vagyok, hogyan fog most vele teljesíteni a csapat. Készítsétek a gulyásos tányérokat... Pál visszatért!”

„Ezúttal nagyobb tisztelettel kell vele bánni, főleg azok után, amit ebbe a klubba belefektetett az elmúlt években.”

„Nagyon jó hír. Remélem, ha jó munkát végez Pál, akkor visszatérünk a nemzetközi porondra is.”

„Nagyon jó hírek, végre egy edző, akire hallgatnak a játékosok! Most rajtuk a sor, hogy megmutassák, megérdemlik, hogy a Hertha mezét viseljék.”

„Üdv ismét! Már csak ő menthet meg minket.”

„Ennek már korábban meg kellett volna történnie, mivel az utóbbi időben nagyon fontos pontokat veszítettünk. Remélhetőleg ezek a pontok nem fognak hiányozni a végén. Most itt az idő a stílusos focira, na meg arra, hogy szétrúgjanak pár s.gget – amire ő a tökéletes választás.”

A Twitteren már kevesebb volt a magyar szó, de egyvalami nem változott: a Dárdai Pált körülvevő szeretet a berlini drukkerek részéről.

„A legenda visszatért, és egy nappal sem néz ki idősebbnek, mint amikor még játékos volt. Mind szakmai, mind emberi szempontból a legjobb döntés. Reméljük, a nyomás és a sajtó nem viseli meg majd úgy, ahogy az első alkalommal. Üdvözlünk újra, Pál! Hiányoztál!”

„No Dárdai, No Party! Végre visszatértél, Pál!”

„Az egyetlen ember, aki segíthet kihozni a maximális potenciált, ami a csapatban van!”

„Remek! Nála jobban senki sem ismeri jobban a klubot.”

„Remélem, Pál kivezet minket a gödörből. Ugyanakkor az első alkalommal sok remek játékosa volt: Lustenberger, Niemeyer és Kalou teljesen más kaliberű futballisták, mint Cunha, Lukebakio vagy Guendouzi. Sok szerencsét kívánok neki!”

Dárdai Pál 2022 nyaráig írt alá a berlini csapatnál, amely jelenleg a Bundesliga 14. helyén áll, csupán két pontra az osztályzót jelentő 16. helytől. A magyar tréner, aki korábban négy évig irányította a Herthát, a Frankfurt elleni szombati idegenbeli mérkőzésen ül majd először a kispadon újbóli kinevezése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik