Hertha: hosszabbítanak a magyar szakemberrel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.26. 21:15
A Bild szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetői megegyeztek a hosszabbításról Dárdai Pál két segítőjével, Petry Zsolttal és Rainer Widmayerrel. 

Mint arról beszámoltunk, a Hertha BSC vezetői a berlini klub mallorcai edzőtáborában azon dolgoztak, hogy megegyezés szülessen az edzői stáb tagjainak szerződéshosszabbításáról. A német Bild úgy tudja, hogy Dárdai Pál vezetőedző két fontos segédjével, Rainer Widmayerrel, valamint a kapusedző Petry Zsolttal már meg is született az egyesség, és a két szakember hamarosan aláírja a 2019-ig szóló szerződést.Mint arról beszámoltunk, a Hertha BSC vezetői a berlini klub mallorcai edzőtáborában azon dolgoztak, hogy megegyezés szülessen az edzői stáb tagjainak szerződéshosszabbításáról. A német Bild úgy tudja, hogy Dárdai Pál vezetőedző két fontos segédjével, Rainer Widmayerrel, valamint a kapusedző Petry Zsolttal már meg is született az egyesség, és a két szakember hamarosan aláírja a 2019-ig szóló szerződést.

Dárdai már korábban is reményét fejezte ki, hogy a jelenlegi stáb még hosszú ideig együtt dolgozhat.

„Rainer, Admir és Zsolt a három legfontosabb tagja a csapatomnak, naponta egyeztetünk, nagyon szeretném, ha még hosszú ideig együtt dolgozhatnánk – fogalmazott a Hertha vezetőedzője. – Minden nap tanulunk valamit egymástól.”

Az említett Admir Hamzagic sorsa Dárdaiéhoz hasonlóan áprilisban dőlhet el, hiszen a szerződésükben lévő opció akkor léphet érvénybe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik