Hertha: Fejlődést várok tőle, már nem csak egy tehetség – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 09:29
Dárdai Pál, a Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, egyik kulcsjátékosának, Niklas Starknak szintet kell lépnie.

A 23 esztendős, német utánpótlás-válogatott Niklas Starkot néhány éve az egyik legnagyobb tehetségnek tartották hazájában – a védő 2015 augusztusa óta a Hertha játékosa, melynél nem is nyújt rossz teljesítményt, ám Dárdai Pál vezetőedző még többet vár tőle.Niklas Starkot néhány éve az egyik legnagyobb tehetségnek tartották hazájában – a védő 2015 augusztusa óta a Hertha játékosa, melynél nem is nyújt rossz teljesítményt, ám Dárdai Pál vezetőedző még többet vár tőle.

„Eljött az idő, ő már nincs abban a korban, hogy egy tehetség legyen. Rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Sok nála idősebb játékosunk van, most neki is csatlakoznia kell. Meg kell valósítania azt, amit évek óta akar. Fejlődést várok tőle, tudom is, hogy erre képes” – vélekedett Dárdai Stark kapcsán.

A középhátvéd tudja, mit vár tőle edzője.

„Igazi vezér szeretnék lenni, aki kiegyensúlyozott. Többet kell szerveznem és kommunikálnom.”

Niklas Stark a Bundesligában eddig összesen 98 bajnokin lépett pályára, de játszott már többek között négy Európa-liga-találkozón is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik