Hertha: ennyi meccsre tiltották el a csapatkapitányt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 16:14
Két mérkőzésre tiltották el Vedad Ibisevicet, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapatkapitányát. A bosnyák csatár kacifántos ügye ezzel lezárult, a berlini klub bejelentette, hogy nem fellebbez.

Ibisevicet a szombati, Mainz elleni bajnokin reklamálás miatt állította ki Tobias Stieler játékvezető, de a Hertha kapitánya szerint a bíró félreértette a szavait. A rutinos csatár úgy érezte, igazságtalanság történt, ezért szájról olvasó tolmácshoz fordult, aki neki adott igazat. A német szövetség (DFB) azonban a játékvezetői jelentés alapján hozott ítéletet.a szombati, Mainz elleni bajnokin reklamálás miatt állította ki Tobias Stieler játékvezető, de a Hertha kapitánya szerint a bíró félreértette a szavait. A rutinos csatár úgy érezte, igazságtalanság történt, ezért szájról olvasó tolmácshoz fordult, aki neki adott igazat. A német szövetség (DFB) azonban a játékvezetői jelentés alapján hozott ítéletet.

Stieler bíró jegyzőkönyvébe bekerült Ibisevic sértegetése, így előzetesen akár ötmeccses büntetés is kinézett a támadónak, ám a Hertha közlése szerint „csak" két mérkőzésről tiltották el.

Mindez azt jelenti, hogy Dárdai Pál vezetőedző nem számíthat gólerős futballistájára a Bayern München és a Schalke elleni hazai Bundesliga-találkozókon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik