Hertha: Dárdaiék kölcsönvették a PSV védőjét – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.08.28. 22:00
Dárdai Pál csapata, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC egy szezonra kölcsönvette, míg a jövő nyáron opciós joggal végleg megvásárolhatja Derrick Luckassent, a PSV holland utánpótlás-válogatott középhátvédjét.

A védelem jobb oldalán és védekező középpályásként is bevethető Luckassen várható Berlinbe szerződéséről holland sajtóértesülésekre hivatkozva egy héttel ezelőtt már beszámoltunk, kedden pedig a Hertha a hivatalos honlapján megerősítette az érkezését.egy héttel ezelőtt már beszámoltunk, kedden pedig a Hertha a hivatalos honlapján megerősítette az érkezését.

A 23 éves, holland korosztályos válogatott futballista 2014-ben, az AZ Alkmaar színeiben mutatkozott be az Eredivisie-ben, majd 2017 júliusában ötmillió euró ellenében a PSV-be szerződött, amelyben az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen lépett pályára, a jelenlegi idényben viszont egyetlen perc lehetőséget sem kapott.

Luckassen a holland bajnokságban összesen 84 meccsen szerepelt. A Hertha öltözőjében nem minden arc lesz számára ismeretlen, hiszen Karim Rekikkel a holland utánpótlás-válogatottban már játszott együtt.

A berlini klub közleménye arról nem számol be, hogy az egyéves kölcsön után 2019 nyarán mennyi pénzért vásárolhatják meg végleg a 186 centiméter magas középhátvédet.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik