Hertha: „Dárdai sokat fejlődött, tökéletes döntést hoztunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.30. 12:09
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC sportigazgatója, Michael Preetz a spox.com című német internetes oldalnak adott interjút. A sportvezető szót ejtett Dárdai Pál vezetőedzőről is, aki 2015 februárjában vette át az első csapat irányítását.



„Nagyon fiatal edzőként, az egyik korosztályos együttesünktől érkezett az első csapat élére. A magyar válogatott szövetségi kapitányaként természetesen már szerzett tapasztalatot, de a vezetőedzői feladatok ellátása nem volt számára ismerős. Azóta minden területen sokat fejlődött, az elmúlt két évben rengeteg élménnyel gazdagodott” – mondta Preetz.

„Az első naptól kezdve sikeres munkát végez. Kulcsfontosságú kérdés volt számunkra az egyik legfontosabb pozíció betöltése. Látjuk, hogy Dárdai kinevezésével tökéletes döntést hoztunk” – tette hozzá a Hertha sportigazgatója.

A berlini csapat az előző szezonban a hetedik helyen végzett a Bundesligában, míg a jelenlegi idényben 12 fordulót követően 24 ponttal a harmadik helyen áll. Dárdaiék szombaton a Wolfsburg vendégeként folytatják szereplésüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik