Hertha: Dárdai kulcsembere leszögezte, marad a csapatnál

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 11:01
Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot Mitchell Weiser jövőjével kapcsolatban, ám a Bundesligában szereplő Hertha kulcsjátékosa most pontot tett a találgatások végére.

Noha a német utánpótlás-válogatott Mitchell Weiser a 2016–2017-es szezonban sérülései miatt mindössze 21 mérkőzésen lépett pályára a Herthában, amikor játszott, akkor alapember volt Dárdai Pál csapatában.Mitchell Weiser a 2016–2017-es szezonban sérülései miatt mindössze 21 mérkőzésen lépett pályára a Herthában, amikor játszott, akkor alapember volt Dárdai Pál csapatában.

Jó teljesítménye miatt nem meglepetés, hogy több együttessel is szóba hozták a 23 éves szélsőt – az RB Leipzig mellett angol klubokat emlegettek a játékos kapcsán –, ám Weiser most leszögezte, marad Berlinben.

„Ha valaki az eligazolásomról pletykál, az csak kitaláció, biztosan nem tőlem szerezte az információt – mondta a futballista a Bildnek. – Nincs meg az indíttatásom arra, hogy távozzak a Herthától. Ezzel a gárdával szeretnék sok mindent elérni. Végre az Európa-ligában is játszhatunk. Nehéz lesz a kettős megterhelés a következő szezont illetően, de ez volt a vágyunk, szeretnénk megtapasztalni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik