Hertha: Dárdai elveszítheti gólzsák csapatkapitányát?

Vágólapra másolva!
2017.06.15. 09:23
Oroszországi sajtóértesülések szerint a Dinamo Moszkva Vedad Ibisevicet, a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapatának támadóját szemelte ki.

A moszkvai együttes az előző kiírásban az orosz másodosztályban vitézkedett – meg is nyerte azt, így a 2017–2018-as szezonban ismét az élvonalban szerepelhet.

Oroszországi sajtóhírek szerint a Dinamo Vedad Ibisevicet szemelte ki, a bosnyák támadó pedig szívesen igazolna Moszkvába, ahol közeli barátjával és honfitársával, Toni Sunjiccsal játszhatna együtt, aki szerda éjjel aláírt a Dinamóhoz.

A Bild ugyanakkor ennek ellentmondó, Dárdai Pál számára pozitívabb hírrel szolgál a játékos kapcsán – a 32 esztendős csatárnak a szerződésében szerepel egy kilépési záradék, amelyet május 31-éig érvényesíthetett volna, amennyiben a távozását fontolgatja, ám azzal, hogy Ibisevic ezt nem tette meg, egyértelmű jelet küldött a Herthának, hogy maradni szeretne Berlinben.

Ibisevicnek 2019 nyaráig van érvényes szerződése a német csapattal. A 79-szeres bosnyák válogatott támadó 2015-ben, először csak kölcsönbe érkezett Dárdai gárdájához, amelyben azóta 68 mérkőzésen összesen 28-szor volt eredményes, emellett kiosztott tizenegy gólpasszt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik