Hertha: Dárdai elismerte, vinné a gólvágót az Arsenalból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 12:38
null
Gnabry szórja a gólokat az olimpián (Fotó: bild.de)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője elismerte, szerződtetné – az olimpián négy meccsen hat gólt vágó – Serge Gnabryt az Arsenaltól.

Dárdai korábban többször is elmondta, nincsen gyors szélsője, aki egy az egyben meg tudja verni az ellenfelét vagy képes váratlant húzni. Elképzelhető, hogy megtalálta a megoldást: a Bild szerint kölcsönvenné Serge Gnabryt az Arsenaltól.

„Serge a prototípusa annak a játékosnak, amilyenre szükségünk van. Meglátjuk, mit hoznak a következő napok” – mondta Dárdai a bild.de-nek a 21 éves játékosról.

A német utánpótlás-válogatott csúcsformában van. Az elefántcsontparti felmenőkkel is rendelkező támadó az olimpián tagja a nemzeti csapatnak, amelynek színeiben eddig négy meccsen hat gólt vágott, és készül a szerdai, Nigéria elleni elődöntőre.

Gnabry 2011-ben igazolt át a Stuttgarttól az Arsenalhoz, az előző szezont kölcsönben a West Bromwich Albionnál töltötte. A londoniak színeiben 18 meccsen lépett pályára, ezeken a találkozókon egy gólt és két gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik