Hertha: Dárdainak nem kell a Dortmund tehetsége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.12. 11:36
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője elárulta, csapatának mely poszton van még szüksége erősítésre.

Az elmúlt hetekben a német sajtó kitartóan cikkezett arról, miszerint a berlini együttes szeretné megszerezni Felix Passlackot, aki a Borussia Dortmund utánpótláscsapatait végigjárva a 2016–2017-es kiírásban a felnőtteknél is bemutatkozhatott – a 19 esztendős jobbhátvéd 15 mérkőzésen (köztük a Bajnokok Ligájában) egyszer volt eredményes, emellett egy gólpasszt osztott ki.Felix Passlackot, aki a Borussia Dortmund utánpótláscsapatait végigjárva a 2016–2017-es kiírásban a felnőtteknél is bemutatkozhatott – a 19 esztendős jobbhátvéd 15 mérkőzésen (köztük a Bajnokok Ligájában) egyszer volt eredményes, emellett egy gólpasszt osztott ki.

Passlack számára a német utánpótlás-válogatott sem ismeretlen – az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es nemzeti csapatában is pályára lépett már –, a védőt egyértelműen hazája egyik nagy tehetségének tartják.

Dárdai Pál most azonban pontot tett a híresztelések végére. A magyar vezetőedző elárulta, nincs már szükség senkire a jobb oldalra.

„Itt van velünk Valentin Lazaro, »tele vagyunk«. Mitchell Weiser, Peter Pekarík és Lazaro – ami a pálya jobb szélét illeti, »megfelelően le van fedve«. Ha már posztot kellene mondanom, ahol ránk férne az erősítés, akkor a támadó középpályást említeném meg.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik