Hertha: a sajtó már Dárdai új szerződéséről faggatózik

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 14:29
A vasárnap a Paderbornt 2–0-ra legyőző Hertha BSC zsinórban az ötödik bajnokiján maradt veretlen, így nem csoda, hogy a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a német újságírók már Dárdai Pál szerződéshosszabbításáról faggatták a klub vezetőségét és a vezetőedzőt.

„Előbb dolgozunk, aztán célokat tűzünk ki, és csak ezt követően beszélünk" – fogta rövidre Michael Preetz sportigazgató.Michael Preetz sportigazgató.

Dárdai sem volt sokkal bőbeszédűbb.

„Nem foglalkozom ezzel a kérdéssel. Ha jól játszunk, és jönnek az eredmények, úgyis új szerződést kapok. Ellenkező esetben nem – mondta Dárdai, aki jelenleg megbízott edzőként irányítja a Herthát, de ha így folytatja, főállású vezetőedző lehet. – A legfontosabb a Hannover elleni pénteki meccs. Ha azon is három pontot szerzünk, beszélhetünk új célokról.”

A játékosok többsége is elismeri Dárdait, a Paderborn elleni meccs első gólját szerző Valentin Stocker azt mondta, most, Dárdai irányítása alatt kapta meg mindazt Berlinben, amiért nyáron a Baselt elhagyva a Bundesligába szerződött.

„Nagyon hálás vagyok Pálnak, hogy meghonosította ezt a játékot a csapatnál, a kontrajáték nekem is nagyon fekszik " – mondta a svájci.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik