Hamburg: két csatár mehet, bizonytalanság Stieber körül

Vágólapra másolva!
2015.12.01. 14:00
A Bild szerint a Hamburg megszabadulni készül sokat kereső két támadójától, Ivica Olictól és Artjoms Rudnevstől, de továbbra is kérdéses, mi lesz Stieber Zoltán sorsa.

A Bild megismétli, amit eddig is tudtunk: Stieber Zoltán az Eb-szereplés reményében játéklehetőségre vágyik, ehhez azonban télen valószínűleg új csapatba kell igazolnia – erről korábban állítólag meg is állapodott a hamburgiakkal.erről korábban állítólag meg is állapodott a hamburgiakkal.

A gond csak az – teszi hozzá keddi hírében a német bulvárlap –, hogy Stieber kategóriájában (ez esetben értsd: havi 55 000 eurós fizetés) nehéz lesz megfelelő helyettest találnia a pénzszűkében lévő hamburgi csapatnak.

Lehetséges forgatókönyv a Bursasporból igazolt Batuhan Altintas mély vízbe dobása – Bruno Labbadia vezetőedző máris rendelkezett a 19 éves török játékos erőnléti edzéseinek sűrítéséről, de ez az opció rejt magában némi kockázatot, noha Altintas tehetsége megkérdőjelezhetetlen.

Ami Olicot (175 000 eurós havi fizetés) és Rudnevset (137 500) illeti, távozásuk jól jönne a bérköltségek tervezőinek – nem mellékesen lehetőséget teremtene egy szélső szerződtetésére.

A magyar légiós eközben felépült sérüléséből, egyelőre külön edz a többiektől. Stieber egy hete a Nemzeti Sportnak elmondta: szeretné, ha egy hónapon belül eldőlne, hol folytatja tavasszal – egy biztos: ha megy, ha marad, játszani akar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik