Hamburg: feljelentik a Ribéryre támadó drukkert

Vágólapra másolva!
2014.10.30. 13:43
Feljelentést tesz a Franck Ribéryre támadó szurkolója ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg.

Amint arról beszámoltunk, egy futballdrukker szerda este, a vendég Bayern München 3–1-es sikerével végződő kupameccs hajrájában beszaladt a pályára, és egy sállal megütötte Ribéryt, majd obszcén gesztusokkal sértegette. A férfit a rendfenntartók vezették el, majd a klub átadta őt a rendőrségnek.

A HSV elnézést kért a bajoroktól, akik ezzel a részükről lezártnak tekintik az ügyet. A hazai klub a feljelentés mellett azonnal kitiltotta stadionjából a szurkolót. Amint arról beszámoltunk, egy futballdrukker szerda este, a vendég Bayern München 3–1-es sikerével végződő kupameccs hajrájában beszaladt a pályára, és egy sállal megütötte Ribéryt, majd obszcén gesztusokkal sértegette. A férfit a rendfenntartók vezették el, majd a klub átadta őt a rendőrségnek.

A HSV elnézést kért a bajoroktól, akik ezzel a részükről lezártnak tekintik az ügyet. A hazai klub a feljelentés mellett azonnal kitiltotta stadionjából a szurkolót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik