HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.02.14 12:10 Frissítve: 2019.02.15 22:16

Frankfurt: állítólag a Chelsea és a Barcelona hívja, de nem érdeklik a pletykák

Az elmúlt hetekben féltucat csapattal hozták szóba Luka Jovicsot, aki jelenleg vezeti a német Bundesliga góllövőlistáját. Az Eintracht Frankfurtban futballozó szerb támadó megtisztelőnek tartja a Chelsea vagy épp az FC Barcelona érdeklődését, ám egyelőre igyekszik kizárni tudatából a jövőjével kapcsolatos kérdéseket.

Luka Jovics a góllövésre akar csak figyelni (Fotó: AFP)

 

Német lapértesülések szerint Luka Jovics képviselői szóban már megállapodtak az FC Barcelonával, de a katalán együttes korántsem lehet biztos a szerb támadó megszerzésében. Angol források úgy tudják, a Chelsea szintén komoly érdeklődést mutat a Benfica által az Eintracht Frankfurtnak kölcsönadott labdarúgó iránt, és egy 45 millió eurós ajánlattal be is kopogtatott a portugál és a német együtteshez is.

Erre azért volt szükség, mert a Frankfurtnak opciós joga van Jovics megvásárlására, méghozzá hétmillió euróért. A megállapodás azonban nem zárja ki, hogy azonnal tovább is értékesítse a labdarúgót a német csapat.

„Persze megtisztelő, ha ekkora klubok valóban érdeklődnek irántam, de boldog vagyok Frankfurtban, és nem is akarok más csapattal foglalkozni reagált az átigazolási pletykákra Jovics a Sportbuzzer nevű német portálnak. – Csakis az Eintrachtra akarok koncentrálni. Jól alakul eddig az idény, és így is szeretném folytatni. Csatár vagyok, az a dolgom, hogy gólokat szerezzek. Ez nem mindig könnyű, de Frankfurtban nagyszerű támogatást kapok hozzá. Az a feladatom, hogy tisztán tartsam a fejemet és minél hatékonyabban végezzem a dolgomat.”

2019.03.18 23:00:19

Német labdarúgás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A kérdés az, hogy ha már kifelé illendően őrizgetik a tekintélyüket, őszinték-e magukhoz a hazai futballedzők? Egy-egy csendes estén, teszem azt, elalvás előtt felismerik-e, bevallják-e önmaguknak, hogy hibáztak.

2019.03.17 23:07:01

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2019.03.16 18:15:22

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A Borussia a 92. percben szerzett góllal 3–2-re legyőzte a meccset kilenc emberrel befejező Herthát.

2019.03.08 23:01:13

Német labdarúgás nemzetisport.hu