Frankfurt: állítólag a Chelsea és a Barcelona hívja, de nem érdeklik a pletykák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 12:10
null
Luka Jovics a góllövésre akar csak figyelni (Fotó: AFP)
Az elmúlt hetekben féltucat csapattal hozták szóba Luka Jovicsot, aki jelenleg vezeti a német Bundesliga góllövőlistáját. Az Eintracht Frankfurtban futballozó szerb támadó megtisztelőnek tartja a Chelsea vagy épp az FC Barcelona érdeklődését, ám egyelőre igyekszik kizárni tudatából a jövőjével kapcsolatos kérdéseket.

 

Német lapértesülések szerint Luka Jovics képviselői szóban már megállapodtak az FC Barcelonával, de a katalán együttes korántsem lehet biztos a szerb támadó megszerzésében. Angol források úgy tudják, a Chelsea szintén komoly érdeklődést mutat a Benfica által az Eintracht Frankfurtnak kölcsönadott labdarúgó iránt, és egy 45 millió eurós ajánlattal be is kopogtatott a portugál és a német együtteshez is.

Erre azért volt szükség, mert a Frankfurtnak opciós joga van Jovics megvásárlására, méghozzá hétmillió euróért. A megállapodás azonban nem zárja ki, hogy azonnal tovább is értékesítse a labdarúgót a német csapat.

„Persze megtisztelő, ha ekkora klubok valóban érdeklődnek irántam, de boldog vagyok Frankfurtban, és nem is akarok más csapattal foglalkozni reagált az átigazolási pletykákra Jovics a Sportbuzzer nevű német portálnak. – Csakis az Eintrachtra akarok koncentrálni. Jól alakul eddig az idény, és így is szeretném folytatni. Csatár vagyok, az a dolgom, hogy gólokat szerezzek. Ez nem mindig könnyű, de Frankfurtban nagyszerű támogatást kapok hozzá. Az a feladatom, hogy tisztán tartsam a fejemet és minél hatékonyabban végezzem a dolgomat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik