Felkészülés: a BVB hármassal hangolt a bajnoki rajtra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 19:50
A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra nyert a harmadosztályú Hallescher FC ellen.

Thomas Tuchel nem a legerősebb összeállításban küldte pályára az övét, a szakember valószínűleg már pihenteti legjobbjait, a Bundesliga 2016–2017-es szezonja ugyanis pénteken veszi kezdetét.

A Dortmund a Bürki – Pak, Burnic, Merino, Piszcek – Weigl, Sahin – Camoglu, Pulisic, Ramos – Mor tizeneggyel vágott neki az összecsapásnak.

A 23. percben Christian Pulisic szerezte meg a vezetést a fekete-sárgáknak. Az amerikai egy nagyszerű kiugratást követően a kapu bal alsó sarkába helyezte a labdát (1–0).

A szünet előtt Adrián Ramos tizenegyesével kétgólos előnyre tett szert a BVB, majd a 71. percben a 25 esztendős Hamadi Al Ghaddioui állította be a 3–0-s végeredményt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Borussia Dortmund–Hallescher FC (német, III.) 3–0
DORTMUND:
Bürki – Pak, Burnic, Merino, Piszcek – Weigl, Sahin – Camoglu, Pulisic, Ramos – Mor. A 65. perctől: Bürki – Sauerland, Hober, Dietz, Karazor – Scuderi, Mangala – Amenyido, Mainka, Wassey – Al Ghaddioui.Vezetőedző: Thomas Tuchel
G: Pulisic (23.), A. Ramos (45. – 11-esből), Al Ghaddioui (71.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik