Fejbe dobta a drukkert a HSV dühös játékosa

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 07:15
null
<p>A sérülése után nemrég visszatérő </p><p>Guerrero elveszítette a fejét </p><p>(fotó: Action Images)</p>
Mint arr&oacute;l vas&aacute;rnap este besz&aacute;moltunk, a Hamburger SV labdar&uacute;g&oacute;ja, Paulo Guerrero elvesztette az &ouml;nuralm&aacute;t a Hannover ellen 0&ndash;0-ra v&eacute;gződő n&eacute;met &eacute;lvonalbeli bajnoki ut&aacute;n, &eacute;s egy flakonnal t&aacute;madt a drukkerekre.

A perui játékos dobásával fejbe is talált egy szurkolót – tettéért súlyos büntetést kaphat.

„Ilyen egyszerűen nem történhet meg, akkor sem, ha a dobást szócsata előzte meg" – nyilatkozta a HSV egyik vezetője, Bernd Hoffmann, és Bruno Labbadia vezetőedző is arra utalt, hogy Guerreróra fegyelmi vár.

„Nem érdekel, mit kiabált neki a drukker, vagy hogy mivel provokálta. Guerrero megfizet a tettéért. Amit mutatott, az nem tartozik a futballhoz" – kommentálta dühösen az esetet Hoffmann.

Guerrero csapattársa, Frank Rost valamivel könnyedebben fogta fel az incidenst, bár ő is kijelentette: a perui labdarúgó nagy hibát követett el.

„Hiba volt, de nem előzmény nélküli. Mindenesetre telibe talált a dobással, a New York Yankees egy ilyen mozdulat után azonnal szerződtetné" – mondta.

Guerrero ellen valószínűleg a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) és a HSV egyszerre indít fegyelmi vizsgálatot. A Hamburg amúgy a csalódást keltő döntetlen után a hatodik helyen áll a Bundesligában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik