Dortmund: Watzke kizártnak tartja Mhitarjan visszatérését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.26. 09:11
Henrih Mhitarjan egész szezonban azért küzd, hogy visszaverekedje magát a Manchester United kezdőcsapatába, de az örmény válogatott középpályásnak nincs könnyű dolga. Az biztosnak tűnik, hogy ha januárban távozna is, nem korábbi klubja, a Borussia Dortmund lehet a végállomás.

 

Mhitarjan az eddigi 19 forduló során mindössze 13 alkalommal kapott lehetőséget José Mourinhótól, tízszer kezdőként (de minden alkalommal lecserélte őt a portugál menedzser), háromszor csereként. A 820 percnyi játékidő alatt egy gólt szerzett.

Egy hónap mellőzés után a múlt héten előbb a Ligakupában, majd a Leicester elleni bajnokin is pályára lépett, azonban érthetően nem elégedett a helyzetével.

A német sajtó már régóta arról ír, hogy visszatérésével segíthetne egykori csapatán, a Borussia Dortmundon, azonban Joachim Watzke, a klub igazgatója szerint ez a lépés nagyon valószínűtlen.

Mhitarjan 2016 nyarán 27 millió angol fontért igazolt Manchesterbe, de a dortmundiak ennyit nem szeretnének fizetni érte. „Jobban ismerem a Manchester Unitedhoz való átigazolásának részleteit mindenki másnál, a visszatérése csak egy elszabadult vad fantázia eredményeként képzelhető el” – idézte Watzkét a Bild.

Az ESPN úgy tudja, az Inter szívesen látná az örmény játékost, és az üzlet részeként a portugál középpályás Joao Mariót is felajánlhatja érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik