Dortmund: sikeres volt Kagava műtétje, áprilisban visszatérne

Vágólapra másolva!
2011.01.31. 16:23
Tokióban sikeres műtéten esett át Kagava Sindzsi, a japán labdarúgó-válogatott és a német Borussia Dortmund középpályása. A játékos a műtét után kijelentette, reméli, április közepén már újra tétmérkőzésen léphet pályára.

Korábban olyan hírek érkeztek a japán nemzeti tizenegyben játszva az Ázsia-kupa elődöntőjében megsérülő labdarúgóról, hogy a szezonban már nem léphet pályára, Kagava azonban reménykedik benne, hogy visszatérésének időpontja korábbra tehető.

„Most pihennem kell és a rehabilitációmra koncentrálni. Szeretnék visszatérni, amint lehetséges” – mondta a Bundesligába az ősszel berobbanó japán futballista.olyan hírek érkeztek a japán nemzeti tizenegyben játszva az Ázsia-kupa elődöntőjében megsérülő labdarúgóról, hogy a szezonban már nem léphet pályára, Kagava azonban reménykedik benne, hogy visszatérésének időpontja korábbra tehető.

„Most pihennem kell és a rehabilitációmra koncentrálni. Szeretnék visszatérni, amint lehetséges” – mondta a Bundesligába az ősszel berobbanó japán futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik