Dortmund: Remélem, Hummels nem igazol el - Reus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.05. 13:35
Marco Reus, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund középpályása bízik benne, hogy sem Mats Hummels, sem bármely másik csapattársa nem hagyja el a nyáron a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt együttest.

A dortmundiak már korábban bejelentették, hogy Mario Götzét a nyáron 37 millió euróért elengedik a Bayern Münchenhez, ám Reus reméli, többen már nem távoznak a társai közül.

„Remélem, hogy többen nem távoznak. Sem Hummels, sem senki más. Mi egy nagy család vagyunk, és mindannyiunkat szerződés köt a klubhoz. Nagyon jó a hangulat az öltözőben, jól érezzünk magunkat a városban és a csapatnál is” – mondta Reus, aki ezt követően részletesen is beszélt a Barcelona által csábított Mats Hummelsről.

„Az elkövetkező években világklasszis futballistává fogja kinőni magát, de az életkora ellenére már most is jelentős tapasztalata van. Jól lát a pályán, a hátvédsorból elindulva pedig nagyszerűen lép be a támadásokba, sőt a rögzített játékhelyzeteknél az ellenfél kapuja előtt is veszélyes. Ez utóbbi tulajdonság teszi őt teljes játékossá” – dicsérte a német válogatott védőt Reus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik