Dortmund: máris megtalálták Dembélé utódját?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.26. 11:45
A Bundesliga 2017–2018-as szezonja már kezdetét vette, ám a Dortmund elveszítette egyik kulcsjátékosát, Ousmane Dembélét. A hírek szerint viszont már van is jelöltjük a francia támadó pótlására.

Miután a Paris Saint-Germain 222 millió euróért kivásárolta a szerződéséből Neymart, a Barcelonának többhetes egyeztetés után sikerült leigazolnia Ousmane Dembélét a Borussia Dortmundtól. A fekete-sárgák így fontos játékosukat veszítették el, és egy héttel a Bundesliga rajtja után gyorsan találniuk kell valakit a fiatal francia támadó helyére.Barcelonának többhetes egyeztetés után sikerült leigazolnia Ousmane Dembélét a Borussia Dortmundtól. A fekete-sárgák így fontos játékosukat veszítették el, és egy héttel a Bundesliga rajtja után gyorsan találniuk kell valakit a fiatal francia támadó helyére.

A legfrissebb hírek szerint a BVB jelöltje a jelenleg a PSG-nél játszó Julian Draxler. A német játékos távozásáról rögtön azt követően elkezdtek találgatni, hogy a párizsiak megegyeztek Neymarral, és állítólag nem a Dortmund az egyetlen klub, amely érdeklődik Draxler iránt – az Arsenal és a Liverpool neve is felmerült.

Draxler az idei szezonra igazolt a PSG-hez a Wolfsburgtól, és elvileg 2021-ig köti szerződés a klubhoz, de könnyen lehet, hogy mindössze nyolc Párizsban töltött hónap után visszatér Németországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik