Dortmund: furfangos tervvel csábítják a Serie A-ba Kloppot?

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 19:51
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapatának vezetősége furfangos tervet eszelt ki, amellyel a milánóiak a nyáron Olaszországba csábítanák a Borussia Dortmund vezetőedzőjét, Jürgen Kloppot.

Milánóban inog a kispad a klublegenda, Filippo Inzaghi alatt. A Milan 25 forduló után a 10. helyen áll a Serie A-ban, a piros-feketék a legutóbbi fordulóban gól nélküli döntetlent játszottak a Chievóval, a következő bajnoki mérkőzésüket pedig a másik veronai csapattal, a Hellasszal vívják, és sajtóhírek szerint, ha veszítenek, Inzaghi azonnal repül.sajtóhírek szerint, ha veszítenek, Inzaghi azonnal repül.

A Tuttosport beszámolója szerint a Milan vezetősége már meg is találta az utódot, és mindent elkövet, hogy a nyáron Milánóba költöztesse Jürgen Kloppot, a Dortmund vezetőedzőjét.

Az olaszok is tudják, nem lesz egyszerű kicsikarni egy „igent” a német szakemberből, így egy tervvel is előálltak: ha a gumiarcú mester elfogadja a kihívást, magával hozhatja kedvenc játékosait is, a klub vezetősége pedig szó nélkül gondoskodik az anyagiakról.

A Tuttosportnál úgy számolnak, a milánóiaknak így nagyjából 40 millió eurót kellene költeniük új futballistákra, Klopp ugyanis Ilkay Gündogant, valamint Neven Szuboticsot vinné a legszívesebben magával.

Kérdés, ennyivel meg lehet-e győzni a dortmundi közönség kedvencét…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik