Dortmund: Franciaországból vettek márkás gólvágót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 18:30
A német labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Borussia Dortmund csütörtökön szerződtette Pierre-Emerick Aubameyangot, a francia Saint-Etienne támadóját.

A Dortmund erősen készült a 24 éves csatár megszerzésére, és az akció sikerrel zárult: a BVB hivatalos honlapjának csütörtök kora esti tájékoztatása szerint Aubameyang 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a májusban BL-döntőt vívó klubbal.A Dortmund erősen készült a 24 éves csatár megszerzésére, és az akció sikerrel zárult: a BVB hivatalos honlapjának csütörtök kora esti tájékoztatása szerint Aubameyang 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a májusban BL-döntőt vívó klubbal.

A 32-szeres gaboni válogatott csatár 19 gólt szerzett a Ligue 1 2012–2013-as kiírásában, amivel a 30 találatig jutó Zlatan Ibrahimovic mögött holtversenyben a második helyen végzett a mesterlövészek között.

„Nagyon elégedettek vagyunk, hogy sikerült szerződtetni kiszemeltünket. Nagyon sokoldalú, robbanékony és állandó gólveszélyt jelentő csatárról van szó" – kommentálta az üzletet Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik