HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.01 09:26 Frissítve: 2018.02.01 09:35

Dortmund: Egy őrült srác vagyok – Aubameyang elbúcsúzott

Pierre-Emerick Aubameyang a téli átigazolási időszak utolsó napján írt alá az Arsenalhoz. A 28 éves gaboni labdarúgó körül nem kis hercehurca alakult ki az utóbbi hetekben, távozása egyáltalán nem mondható békés elválásnak. Most a közösségi oldalain üzent a Dortmund-szurkolóknak.

HIRDETÉS

 

„Először is elnézést kérek mindenért, ami az utóbbi hónapban történt. Már az előző nyáron távozni szerettem volna, akkor nem jött össze, most viszont sikerülnie kellett.

Talán nem a legjobb módját választottam a döntésem meghozatalának, de mindenki tudja, hogy Auba egy őrült – igen, egy őrült srác vagyok.

Hibáztam, de nem rossz szándékból cselekedtem. Soha nem fogom elfelejteni a Dortmundnál töltött négy és fél évet, mert a ti energiátok tett azzá, aki most vagyok.

Köszönöm az egész BVB-családnak, a szurkolóknak, a klubnak, a stábnak és természetesen a csapattársaimnak” – írta Aubameyang. 

Ideillő nyilatkozat Jürgen Kloppnak az a két mondata, amelyet akkor fogalmazott meg, amikor 2015-ben elhagyta a Borussiát. 

„Nem az a fontos, hogy mit gondolnak az emberek rólad, amikor megérkezel. Az a fontos, amit akkor gondolnak rólad, amikor távozol” – mondta akkor a szakember.

Zuerst einmal sorry für alles, was im letzten Monat geschehen ist. Aber ich wollte schon letzten Sommer wechseln, da klappte es nicht, aber jetzt musste es sein. Vielleicht war es nicht der beste Weg für den ich mich entschieden habe, aber jeder weiß, dass Auba verrückt ist - und ja, ich bin ein verrückter Junge, hahahaha! Ich habe Fehler gemacht, aber nie in böser Absicht. Ich werde diese viereinhalb Jahre bei Borussia Dortmund nie vergessen, weil ihr alle mir die Kraft für das Level gegeben habt, auf dem ich jetzt bin. Ich Danke der ganzen BVB Familie, den Fans, dem Klub, dem Staff und natürlich meinen Mitspielern! Euer Auba17 !!!

118.7k Likes, 2,459 Comments - Aubameyang (@aubameyang97) on Instagram: "Zuerst einmal sorry für alles, was im letzten Monat geschehen ist. Aber ich wollte schon letzten..." 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS