HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.01 09:26 Frissítve: 2018.02.01 09:35

Dortmund: Egy őrült srác vagyok – Aubameyang elbúcsúzott

Pierre-Emerick Aubameyang a téli átigazolási időszak utolsó napján írt alá az Arsenalhoz. A 28 éves gaboni labdarúgó körül nem kis hercehurca alakult ki az utóbbi hetekben, távozása egyáltalán nem mondható békés elválásnak. Most a közösségi oldalain üzent a Dortmund-szurkolóknak.

HIRDETÉS

 

„Először is elnézést kérek mindenért, ami az utóbbi hónapban történt. Már az előző nyáron távozni szerettem volna, akkor nem jött össze, most viszont sikerülnie kellett.

Talán nem a legjobb módját választottam a döntésem meghozatalának, de mindenki tudja, hogy Auba egy őrült – igen, egy őrült srác vagyok.

Hibáztam, de nem rossz szándékból cselekedtem. Soha nem fogom elfelejteni a Dortmundnál töltött négy és fél évet, mert a ti energiátok tett azzá, aki most vagyok.

Köszönöm az egész BVB-családnak, a szurkolóknak, a klubnak, a stábnak és természetesen a csapattársaimnak” – írta Aubameyang. 

Ideillő nyilatkozat Jürgen Kloppnak az a két mondata, amelyet akkor fogalmazott meg, amikor 2015-ben elhagyta a Borussiát. 

„Nem az a fontos, hogy mit gondolnak az emberek rólad, amikor megérkezel. Az a fontos, amit akkor gondolnak rólad, amikor távozol” – mondta akkor a szakember.

Zuerst einmal sorry für alles, was im letzten Monat geschehen ist. Aber ich wollte schon letzten Sommer wechseln, da klappte es nicht, aber jetzt musste es sein. Vielleicht war es nicht der beste Weg für den ich mich entschieden habe, aber jeder weiß, dass Auba verrückt ist - und ja, ich bin ein verrückter Junge, hahahaha! Ich habe Fehler gemacht, aber nie in böser Absicht. Ich werde diese viereinhalb Jahre bei Borussia Dortmund nie vergessen, weil ihr alle mir die Kraft für das Level gegeben habt, auf dem ich jetzt bin. Ich Danke der ganzen BVB Familie, den Fans, dem Klub, dem Staff und natürlich meinen Mitspielern! Euer Auba17 !!!

118.7k Likes, 2,459 Comments - Aubameyang (@aubameyang97) on Instagram: "Zuerst einmal sorry für alles, was im letzten Monat geschehen ist. Aber ich wollte schon letzten..." 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS