Dortmund: Egy őrült srác vagyok – Aubameyang elbúcsúzott

Vágólapra másolva!
2018.02.01. 09:26
Pierre-Emerick Aubameyang a téli átigazolási időszak utolsó napján írt alá az Arsenalhoz. A 28 éves gaboni labdarúgó körül nem kis hercehurca alakult ki az utóbbi hetekben, távozása egyáltalán nem mondható békés elválásnak. Most a közösségi oldalain üzent a Dortmund-szurkolóknak.

„Először is elnézést kérek mindenért, ami az utóbbi hónapban történt. Már az előző nyáron távozni szerettem volna, akkor nem jött össze, most viszont sikerülnie kellett.

Talán nem a legjobb módját választottam a döntésem meghozatalának, de mindenki tudja, hogy Auba egy őrült – igen, egy őrült srác vagyok.

Hibáztam, de nem rossz szándékból cselekedtem. Soha nem fogom elfelejteni a Dortmundnál töltött négy és fél évet, mert a ti energiátok tett azzá, aki most vagyok.

Köszönöm az egész BVB-családnak, a szurkolóknak, a klubnak, a stábnak és természetesen a csapattársaimnak” – írta Aubameyang.

Ideillő nyilatkozat Jürgen Kloppnak az a két mondata, amelyet akkor fogalmazott meg, amikor 2015-ben elhagyta a Borussiát.

„Nem az a fontos, hogy mit gondolnak az emberek rólad, amikor megérkezel. Az a fontos, amit akkor gondolnak rólad, amikor távozol” – mondta akkor a szakember.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik