Dortmund: „Edző nem ment meg titeket, szedjétek össze magatokat!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 07:57
Vasárnap tartotta meg éves taggyűlését a Borussia Dortmund labdarúgócsapata, az ügyvezető Hans-Joachim Watzke pedig felhívta a játékosok figyelmét arra: jobb, ha nagyon hamar összekapják magukat. A sérüléshullám sújtotta Dortmund csupán a 16. helyen áll a német Bundesligában, igaz, a Bajnokok Ligájában remekül szerepel.

„Tisztítsátok ki a mérget, amely a fületekbe csöpög. Azt halljátok tőle: minden rendben lesz, minden rendben lesz! Nem lesz rendben. Edző nem ment meg titeket, közülünk senki nem tud rajtatok segíteni. Nektek kell változtatni, ez a feladatotok. Szedjétek össze magatokat, ki kell kerülnünk innen!” – mennydörgött Watzke a játékosoknak.

„A jövőben gondoljatok arra, milyen fogadtatásban részesített titeket a szurkolótábor 15. helyezett csapatként [a Dortmund 15. volt szombaton, miután 2–2-re végzett a Paderbornnal, a Dortmund-tábor hatalmas tapssal köszöntötte a kétgólos előnyt leadó játékosokat – a szerk.]. Nagyszerű csapatunk van, de ezt bizonyítanunk kell, minden héten” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik