Dortmund: Batman-jel az égen - Milánóba hívják a gólvágót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 14:23
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale labdarúgócsapata a nyáron minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Borussia Dortmund támadóját, Pierre-Emerick Aubameyangot.

A gyakran csak „dortmundi Batmannek” becézett gaboni támadó újabb remek szezont produkál a BVB-nél, a 2014–2015-ös idényben már tizenhat gólnál jár – nem csoda hát, hogy az európai topcsapatok érdeklődését is felkeltette. „dortmundi Batmannek” becézett gaboni támadó újabb remek szezont produkál a BVB-nél, a 2014–2015-ös idényben már tizenhat gólnál jár – nem csoda hát, hogy az európai topcsapatok érdeklődését is felkeltette.

Korábban a Napolival, valamint az AS Romával is hírbe hozták a Milanban nevelkedett Aubameyangot, akinek a Corriere dello Sport információi szerint most újabb kérője akadt a Serie A-ból.

Az olaszok állítják, az Internazionale vezetőedzője, Roberto Mancini régóta szimpatizál a játékossal, így most a vezetőséggel való rövid egy rövid egyeztetés után a fekete-kékek úgy döntöttek, „fellövik az égre a Batman-jelet”, és a nyáron megpróbálják Milánóba csábítani a gabonit.

A transfermarkt.de által 19 millió euróra értékelt Aubameyang szerződése 2018 nyarán jár le Dortmundban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik