Dortmund: 9 műtét után talpra állt, visszavonul a fiatal

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.02. 10:04
null
Dario Scuderi inkább befejezi a futballt (Fotó: AFP, archív)
Csaknem három évvel ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy a Dortmund fiatal játékosa, Dario Scuderi brutális sérülést szenvedett a Legia Warszawa elleni ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A most 21 éves olasz – aki eddig a Borussia második csapatához tartozott – felépült sérüléséből, ám úgy döntött, visszavonul.

 

Scuderi bal térdében a 2016 szeptemberében történt eset során gyakorlatilag minden elszakadt: a szalagok, az inak, az izmok. Nem meglepő tehát, hogy az orvosok azt mondták neki, vége a karrierjének. A német klub is elkönyvelte ezt, így felajánlotta neki, hogy állja a sportmenedzserképzésének költségeit.

Scuderi azonban kőkemény munkával 2018-ban – kilenc műtét után – visszatért a pályára, ám most az újabb súlyos sérüléstől való félelem miatt úgy döntött, szögre akasztja a stoplist.

A sérülés pillanata

Footy Accumulators on Twitter

Dario Scuderi's horror injury in the youth Champions League earlier via: @FotoPyK


Borussia Dortmund on Twitter

Three years ago, Dario Scuderi (BVB II) suffered a horrific knee injury. After continuous fighting and intensive rehab, he has decided to end his professional career in fear of relapse. You'll forever be part of the Dortmund family


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik