BVB: mennyi? Aubameyangért megaajánlat érkezett Kínából – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.04. 13:26
Tancredi Palmeri, a beIN Sports televíziós hálózat tudósítója arról számolt be, hogy a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj SIPG évi 41 millió eurós fizetést (heti 800 ezer euró) ajánlott Pierre-Emerick Aubameyangnak, a német Borussia Dortmund támadójának.

Az egyébként a CNN-nél, valamint a La Gazzetta dello Sportnál is tevékenykedő Palmeri hozzáteszi, a Sanghaj SIPG nem csak Aubameyang zsebét tömné ki, hanem a játékos klubját, a Borussia Dortmundot is alaposan megfizetné – Tancredi úgy tudja, a kínai klub 150 millió eurót adna a fekete-sárgáknak a 27 éves, zseniális formában lévő támadóért.

Amennyiben az üzlet létrejön, úgy Aubameyang lenne a legjobban kereső játékos, valamint a világ legdrágább labdarúgója is.



Persze Tancredi állítása elég hihetetlenül hangzik, ám ha csak azt nézzük, hogy a Sanghaj SIPG néhány héttel ezelőtt 60 millió eurót fizetett a Chelsea-nek a brazil Oscarért, esetleg azt, hogy Carlos Tévez heti 700 ezer eurós fizetésért a Sanghaj Senhuához szerződött (amivel nem mellesleg a világ legjobban kereső futballistája lett), akkor azért nem is tűnik annyira elképzelhetetlennek a pletyka…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik