BVB: hatalmas az érdeklődés, rengetegen várnak bérletre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 10:05
null
Nézőkből továbbra sem lesz hiány Dortmundban (Fotó: AFP)
Panaszra nem lehet ok a Borussia Dortmundnál, legalábbis a jegy- és bérleteladásokat illetően – a BVB beszámolója szerint 50 000-en igényeltek bérletet.

 

Továbbra is rendkívül magas a futballmeccsekre kilátogatók száma a német Bundesligában, ez pedig természetesen hatással van a jegy-, illetve bérleteladásokra is. A Borussia Dortmundnál a napokban zárult le a jelentkezés, mely során bérletet lehetett igényelni a 2018–2019-es idényre, az érdeklődés pedig ismét hatalmas volt.

A klub honlapja szerint közel 50 000 ezer azon szurkolók száma, akik szeretnének ilyen belépőt váltani csapatuk találkozóira, ezért a klub különböző várólistákat hozott létre a bérletkiadás előtt. Külön változatot van például azoknak, akik ülőhelyre tartanak igényt és azoknak, akik „megelégednek” az állószekcióba szóló bérlettel is.

Az átlagnézőszám eddig is hatalmas volt a Signal Iduna Parkban, a stadion több mint 81 000 fő befogadására alkalmas, és átlagosan 79 000-nél többen ki is látogattak a mérkőzésekre.

A Dortmundnak jól megy eddig a Bundesliga 2018–2019-es-es kiírásában – 8 találkozót követően a tabella első helyén állnak a fekete-sárgák, előnyük 3 pont a második Borussia Mönchengladbach és 4 egység a nagy rivális (és 4. helyen álló) Bayern München ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik