BVB: Ha a feltételeink teljesülnek, Aubameyang távozhat – Zorc

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.27. 17:25
Bár eddig az Arsenal összes ajánlatát elutasította a Borussia Dortmund Pierre-Emerick Aubameyangért, Michael Zorc, a klub sportigazgatója szerint még mindig létrejöhet az átigazolás.

Több kérője is akad Pierre-Emerick Aubameyangnak, de alighanem az Arsenal szeretné leginkább megszerezni a gaboni játékost. A Dortmund viszont ezt nem teszi könnyen lehetővé, Michael Zorc szerint komoly feltételeket kell ehhez teljesítenie az angol klubnak.Pierre-Emerick Aubameyangnak, de alighanem az Arsenal szeretné leginkább megszerezni a gaboni játékost. A Dortmund viszont ezt nem teszi könnyen lehetővé, Michael Zorc szerint komoly feltételeket kell ehhez teljesítenie az angol klubnak.

„Felkészültünk arra, hogy az átigazolás bizonyos feltételek mellett létrejön, de csakis akkor, ha ezek a kikötések valóban teljesülnek – szögezte le a sportigazgató. – Az Arsenal számos kísérletet tett már Aubameyang átigazolására, de mi eddig az összes ajánlatot elutasítottuk. Ha viszont a feltételeink megvalósulnak, létrejöhet az átigazolás, ha viszont nem, Aubameyang a nyárig Dortmundban marad. Mellesleg ezt a családjával is megbeszéltük, s elfogadták a feltételeinket.”

Bár Zorc nem árulta el, milyen kikötésekről is van szó, könnyen lehet, hogy a fekete-sárgák azt várják, hogy az Arsenal magasabb összeget ajánljon a támadóért. A héten a londoni klubtól személyesen is felkeresték a Dortmundot, és több mint 50 millió fontot ígértek Aubameyang játékjogáért, ám ezt az ajánlatot is elutasította a Borussia.

Arsene Wenger Arsenal-menedzsert is megkérdezték ez ügyben, aki csak annyit mondott: még bármi lehet, de jelenleg kicsit sem állnak közel a szerződéskötéshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik