BVB: Aubameyang már nem gondol a Real Madridra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.16. 16:48
Pierre-Emerick Aubameyang, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Dortmund gólgyárosa lezárta a jövőjével kapcsolatos találgatásokat.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a Dortmund csatára – a nagypapájának tett ígéretének eleget téve – csak a Real Madrid kedvéért hagyná el a német klubot, mostanra azonban úgy néz ki, hogy a gaboni játékos belefáradt az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásába, és rövidre zárta a találgatásokat.csak a Real Madrid kedvéért hagyná el a német klubot, mostanra azonban úgy néz ki, hogy a gaboni játékos belefáradt az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásába, és rövidre zárta a találgatásokat.

„Be kell fejeznünk a Real Madridról való beszélgetést – mondta Aubameyang az RMC-nek. – Habár nem vagyunk olyan nagy klub, mint a Barcelona vagy a Bayern, én remekül érzem magam a Borussia Dortmundnál. További trófeákat akarok nyerni a csapattal.”

A feketék-sárgák klasszisa valószínűleg azért is vett vissza a korábbi lelkesedéséből, mert úgy hírlik, a blancók nem tervezik a megszerzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik