BVB: a nyáron biztosan távozik a klubtól Sancho – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.02.12. 16:28
null
Jadon Sancho (balra) a nyáron elhagyja a Borussia Dortmundot (Fotó: AFP)
Brit sajtóértesülések szerint 2020 nyarán távozik a Borussia Dortmund labdarúgócsapatától Jadon Sancho.

 

A Sky Germany úgy tudja, hogy a 19 esztendős angol szupertehetség következő állomáshelye még nincs meg hivatalosan, az ugyanakkor biztos, hogy Jadon Sancho az idény végén elhagyja a dortmundi egyesületet.

Jesco von Eichmann, a Sky munkatársa legalábbis így tudja.

„Sancho a nyáron klubot vált, ez biztos, az viszont még nem tisztázott, hol folytatja. Michael Zorc, a BVB sportigazgatója az előző héten azt mondta, egyelőre nem érkezett ajánlat Sanchóért, ám amikor ma ismét rákérdeztem nála, akkor csak elmosolyodott. Lesz itt még több ajánlat is, Sancho folyamatosan fejlődik. Korábban voltak gondjai a hozzáállásával, többször is késett, ám ezeken változtatott, és teljesen megjavult. Edzéseken nagyon keményen dolgozik, az edzője rendkívül elégedett vele.”

A brit portál megemlíti, a Manchester United óriási erőket próbál mozgósítani annak érdekében, hogy az Old Traffordra csábítsa a támadót, aki félelmetes formában van, ebben az idényben 29 összecsapáson 15-ször volt eredményes, emellett kiosztott 17 gólpasszt is. Sancho értékét a transfermarkt.de piaci portál 120 millió euróra becsüli – ha az MU szerződtetni kívánja, vélhetően mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik