Bundesliga: újabb dél-koreai játékost igazolt az Augsburg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.14. 12:02
Januárban csatlakozik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Augsburghoz Cson Szong Hun, akivel négyre emelkedik a klub kötelékébe tartozó dél-koreai játékosok száma.

Cson Szong Hun hazája élvonalbeli klubjától, az Incshon Unitedtől került az Augsburghoz, amellyel2023-ig szóló szerződést írt alá,az átigazolás összegét viszont nem fedték fel. A 18 éves dél-koreai futballista először az U19-es együttes tagja lesz, de Stefan Reuter, az Augsburg sportigazgatója azt reméli, hogy az új szerzeményt idővel beépíthetik az első csapatba.Cson Szong Hun hazája élvonalbeli klubjától, az Incshon Unitedtől került az Augsburghoz, amellyel2023-ig szóló szerződést írt alá,az átigazolás összegét viszont nem fedték fel. A 18 éves dél-koreai futballista először az U19-es együttes tagja lesz, de Stefan Reuter, az Augsburg sportigazgatója azt reméli, hogy az új szerzeményt idővel beépíthetik az első csapatba.

„Izgatott vagyok a Németországba igazolásom miatt. Az az álmom, hogy a Bundesligában játszhassak, és szeretném ezt az álmot itt, az Augsburgnál valóra váltani” – mondta Cson Szong Hun.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik