Bundesliga: Többé már nem a Bayern a legerősebb csapat – Sagnol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.01. 22:54
null
Sagnol tényleg nem a legerősebb csapatot irányítja? (Fotó: AFP)
Willy Sagnol, a német élvonalban szereplő Bayern München ideiglenesen kinevezett vezetőedzője a Hertha BSC elleni 2–2-es döntetlen után kijelentette, többé már nem a bajor együttes Németország legerősebb labdarúgócsapata.

 

A Bayern München már 2–0-ra is vezetett vasárnap, a Hertha elleni német bajnokin, ám végül leadta az előnyt, s a találkozó 2–2-es döntetlennel ért véget.

A Bayern rövid időn belül másodszor nem tudja megnyerni meccsét kétgólos előnyről. A Hertha-meccs előtt másfél héttel a Wolfsburgot sem tudta megverni hasonló fórral. A rossz sorozathoz társul még a PSG-től elszenvedett 3–0-s vereség a Bajnokok Ligájában.

„Van egy csapatunk minőségi játékosokkal és nagy tapasztalattal – mondta Sagnol a Hertha elleni bajnoki után. – Úgy gondolom, a legerősebb összeállításban küldtem pályára a csapatomat. Az egész koncentráció, fegyelem kérdése. Már nem mi vagyunk a legerősebb csapat Németországban.”

„Kicsit bosszantó. Ha kétgólos előnyben vagy, akkor jobban kell koncentrálnod, fegyelmezettebbnek kell lenned. Tíz percig semmi sem volt meg ebből, és megfizettünk ezért.”

„Mindenesetre ilyen a futball. Változnak az erőviszonyok, a játékosoknak előre kell nézniük. Jön a válogatott meccsek miatti szünet, csendben kielemezzük ezt az egészet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik