Bundesliga: Szalai hullámzó érzéseiről ír a szaklap

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 18:00
A Hoffenheim szerdai bajnoki mérkőzésén nagy helyzetet kihagyó Szalai Ádám forgandó szerencséjéről írt csütörtökön a német labdarúgószaklap, a Kicker internetes kiadása. Szalai csapata hazai pályán 1–0-ra kikapott a Leverkusentől.

„A labda egyszer bemegy, egyszer nem, ma az utóbbi történt" – idézi a kicker.de Szalai Ádám néhány héttel ezelőtti szomorú nyilatkozatát, amelyben a magyar támadó a Bayern München ellen kihagyott óriási helyzetét kommentálta.

A bajorok elleni kiállítását követő eltiltásból visszatérő Szalai a Frankfurt ellen (3–2) hős volt, gólt szerzett, gólpasszt adott – emlékeztet a szaklap –, a következő meccsen, a Leverkusen ellen azonban megint nem volt szerencséje. A Kicker szerint az 50. percben „mindent jól csinált", csak éppen akadt egy védő, aki fejese után a gólvonalról kivágta a labdát, a 83. percbeli nagy helyzeténél pedig Bernd Leno kapus védett. „A labda egyszer bemegy..."

Andreas Beck csapatkapitány és Markus Gisdol vezetőedző meglévő gólhelyzetekről, elszalasztott pontszerzésről beszélt a szerdai mérkőzés után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik