Bundesliga: nyáron 30 millió euróért távozhat Dárdai játékosa

Vágólapra másolva!
2021.05.18. 07:56
null
Cunha fogadja Dárdai Pál vezetőedző gratulációját (Fotó: AFP)
A Leeds Unitedba igazolhat a Dárdai Pál vezette Hertha BSC támadója, Matheus Cunha. A brazil csatár esetleges klubváltásáról a német liga átigazolási ügyeiben rendre jól értesült Max Bielefeld írt a Sky információi alapján.

 

Cunhával remek üzletet csinálhat a Hertha: a 21 éves támadó másfél évvel ezelőtt 18 millió euróért cserébe érkezett az RB Leipzigtől, azóta 39 tétmeccsen lépett pályára a fővárosi klub színeiben és 13 gól, valamint 10 gólpassz fűződik a nevéhez. A jelenlegi idényben 27 bajnokija, hét gólja és hat gólpassza van, bokasérülés miatt viszont május eleje óta nem állhat a csapat rendelkezésére.

Az U23-as válogatott játékos iránt, aki már a felnőttválogatottnál is volt kerettag, hónapok óta érdeklődik a Leeds United. Az angol együttes menedzsere, Marcelo Bielsa több Hertha-meccsre is küldött megfigyelőket a brazil miatt – derül ki a Sky Sports információiból.

A csatorna németországi tudósítója, Max Bielefeld posztja szerint a Hertha legalább 30 millió eurót kaphat a játékosért, aki iránt Franciaországból (AS Monaco) és Olaszországból (Napoli, Atalanta) is érdeklődnek.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik