Bundesliga: megsajnálta az ellenfelét, eltöröltette a sárga lapját - videó

Vágólapra másolva!
2014.09.29. 13:10
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójában az újonc Paderborn 2–1-es vereséget szenvedett a Mönchengladbactól, a találkozó azonban nem a gólok miatt maradt emlékezetes.

A Gladbach játékosa, a nyári vb-döntőn pályára lépő, ott egy ütközés után eszméletét vesztő Christoph Kramer megúszta sárga lap nélkül az újonc elleni hétvégi bajnokit, ehhez azonban több kellett, mint szerencse. a nyári vb-döntőn pályára lépő, ott egy ütközés után eszméletét vesztő Christoph Kramer megúszta sárga lap nélkül az újonc elleni hétvégi bajnokit, ehhez azonban több kellett, mint szerencse.

Stefan Kutschke, a Paderborn játékosa hatalmasat esett egy gyors kiugrás után, a játékvezető pedig mivel nem állt a közelben, nem gondolkodott, azonnal a zsebéhez nyúlt.

Látta ezt a „sértett” is, aki mivel úgy érezte, nem történt valós szabálytalanság, odaszaladt Marco Frizthez, és közölte, felesleges a lap, inkább menjen tovább a meccs.



A játékvezetőt is meghatotta a gesztus, így félbehagyta a könyvelést, majd miután lepacsizott a támadóval, elrakta a lapot.

Nem meglepő módon Kutschke ezzel egy pillanat alatt kivívta a a szurkolók, a játékosok és vezetőedzők elismerését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik