Bundesliga: kölcsönöz a Stuttgart, Klose a Wolfsburgé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 18:03
A német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgócsapata megszerezte a Nürnbergtől Timm Klosét, a HSV Hamburg kölcsönvette Johan Djourout az Arsenaltól. A VfB Stuttgart két játékosát is kölcsönadta, az Eintracht Frankfurt gólerős támadójától vált meg.

A Wolfsburg négyéves szerződést kötött Timm Klosével: a Nürnbergtől távozó svájci védő hétfőn délelőtt esett át az orvosin a „farkasoknál", az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra. A 25 éves futballista 45 Bundesliga-meccsen lépett pályára a Nürnberg színeiben.Wolfsburg négyéves szerződést kötött Timm Klosével: a Nürnbergtől távozó svájci védő hétfőn délelőtt esett át az orvosin a „farkasoknál", az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra. A 25 éves futballista 45 Bundesliga-meccsen lépett pályára a Nürnberg színeiben.

A HSV Hamburg kölcsönvette az előttünk álló szezonra Johan Djourout az Arsenaltól. A 26 éves védő a legutóbbi szezont a szintén német Hannovernél töltötte, ám nem tudta megvetni lábát Huszti Szabolcs csapatában, mindössze 16 meccsen kapott lehetőséget.

A VfB Stuttgart két játékosát is kölcsönadta: az Augsburgban folytatja pályafutását Raphael Holzhauser, a 20 éves, technikás játékos a legutóbbi szezonban 23 bajnokin három gólpasszt osztott ki. A Kaiserslauternhez kerül kölcsönbe Olivier Occéan, a kanadai válogatott támadó két évre írt alá a második vonalbeli együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik