Bundesliga: „Huszti Szabolcs elhallgattatta a kritikusait”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 13:28
Huszti Szabolcs az eddigi játékával megnyugtatta az Eintracht Frankfurt szurkolóit, de van még miben javulnia – összegzi a télen igazolt magyar labdarúgó eddigi teljesítményét a Frankfurter Rundschau.

„Néhány edzés Abu-Dzabiban elég volt ahhoz, hogy Huszti Szabolcs elhallgattassa a kritikusait” – írja a lap, utalva arra, hogy sokan kételkedtek: a Kínában eltöltött másfél év után Huszti Szabolcs képes lesz zökkenőmentesen beilleszkedni egy Bundesliga-csapatba.

Huszti nem érdemtelenül játszotta végig az Eintracht első két tavaszi bajnokiját – 3–2-es győzelem a Wolfsburg ellen, 0–0 Augsburgban –, tapasztalata, rámenőssége, a bal oldali folyosót „betöltő" játéka máris az együttes hasznára volt, sőt Armin Veh vezetőedző szerint adott esetben közvetlenül a hátvédsor előtt játszva képes nagy terheket levenni a középső védőkről – folytatja a lap.

A Frankfurter Rundschau cikkírója erőnlétben lát még némi lemaradást, és megjegyzi: Huszti szabad- és szögletrúgásaiban egyelőre nincs annyi veszély, amennyit korábban megszoktak tőle mint a „műfaj” specialistájától.

Az Eintracht Frankfurt a Bundesliga-tabella 13. helyén áll, és szombaton a hozzá hasonlóan 21 pontos VfB Stuttgartot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik