Bundesliga: Gulácsi a hét csapatában az Eurosportnál

Vágólapra másolva!
2017.10.30. 10:34
null
Gulácsi nagyszerű formában véd (Fotó: AFP)
Gulácsi Péter bekerült a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójának álomcsapatába az Eurosport értékelése szerint.

 

Az előző héten Gulácsi Péter és csapata, a RasenBallsport Leipzig kétszer is megküzdött a Bayern Münchennel. Előbb a Német Kupában, amelyben csak tizenegyesekkel esett ki, a hétvégén pedig a bajnokságban, amelyben 2–0-s vereséget szenvedett.

A szombati meccs után a vereség ellenére mindenki elismerően beszélt Gulácsi teljesítményéről.

„A lipcseiek két párharcot is elbuktak a Bayern Münchennel szemben, Gulácsi Péter mégis győztesnek számít. Félelmetes formában véd, remekel a gólvonalon. Kiemelkedő a reflexe, jól átlátja a játékot, uralja a saját tizenhatosát. Neki köszönhető, hogy a szombati bajnokin a Bayern München csak két gólt szerzett a Leipzig ellen.”

A Bundesliga 10. fordulójának álomcsapata az Eurosportnál:
Gulácsi Péter (RB Leipzig) – Sven Bender (Bayer Leverkusen), Jannik Vestergaard (Borussia Mönchengladbach), Philipp Max (FC Augsburg) – Felix Klaus (Hannover 96), James Rodríguez (FC Bayern München), Michael Gregoritsch (FC Augsburg), Berkay Özcan (VfB Stuttgart) – Jann-Fiete Arp (Hamburger SV), Ihlas Bebou (Hannover 96), Leon Bailey (Bayer Leverkusen)


Forrás: Eurosport
Forrás: Eurosport
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik