Bundesliga: Götze hálátlan, a Bayern legyőzhetetlen - Magath

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 18:13
Felix Magath, a Bayern München korábbi vezetőedzője a Bayerischen Rundfunknak adott nyilatkozatában élesen bírálta Mario Götzét, a bajorok 37 millió eurós nyári szerzeményét, emellett veretlenül megvívott bajnoki szezont jósol Pep Guardiola együttesének.

„Götze a vételárán kívül nagyon keveset adott vissza annak a Dortmundnak, amely futballistát nevelt belőle, ami számomra nehezen elfogadható” – reflektált a nyár egyik legnagyobb port kavart átigazolására a 2012 októbere óta klub nélküli szakember, majd a Bayern München bajnoki esélyeire is kitért.

„Nincs kétségem, a Bayern a következő szezonban is utcahosszal nyeri a Bundesligát. Nincs olyan csapat, amely meg tudná szorítani, az első hely már a rajt előtt elkelt.”

De hosszú távon mennyire használ ez a német bajnokságnak és magának a Bayernnek? – tette fel a költői kérdést Magath: „Azt sem tartom kizártnak, hogy veretlenül fejezik be a bajnoki idényt, és elsöprő fölényük, dominanciájuk vége még nagyon távol van. Ez a szituáció azonban nem használ sem a Bundesligának, de magának a Bayern Münchennek sem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik